YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Kariyer Günü Online Seminer

20.12.2022 12:08

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığının girişimleriyle çevrimiçi ortamda bir seminer gerçekleştirildi. Seminere Bilgisayar Mühendisliği eski mezun öğrencilerinden ve şuan reel sektörde alanında tecrübeli isimlerden Abdurrahman ÇOLAK ve Fatih AYDIN konuşmacı olarak katıldı. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Agile Metodolojisi, Container Mimarisi,Kubernetes ve Mikro Servis Mimarisi konuşuldu.

Son olarak konuşmacıların reel sektör tecrübelerini paylaştığı seminer, soru ve cevaplarla son buldu. Bir sonraki etkinlikte kariyer günleri şeklinde daha geniş katılımlı bir çevrimiçi etkinliğe karar verildi.